شرایط ویزای توریستی شینگن اتریش

ویزای توریستی شینگن اتریش
شرایط گرفتن ویزای توریستی شینگن بواسطه یکی از شهروندان اتریش
دعوتنامه با آدرس و شماره تلفن از طرف یکی از اعضای خانواده و یا حامی مالی که بیانیه بانکی شش ماه گذشته را در بانکهای اتریش داشته باشد
یک نسخه کپی از گذرنامه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *