مدارک عمومی لازم جهت اخذ ویزای شینگن بلژیک

در ابتدا فرم درخواست اخذ ویزای شینگن بلژیک را از سایت دانلود کنید و آن را به طور کامل و صحیح کامل نمایید. شما همچنین می‌توانید فرم درخواست اخذ ویزای شینگن را در خود سایت بصورت آنلاین پر نموده و سپس یک نسخه کپی از آن تهیه نمایید
دو قطعه عکس با پس زمینه روشن که اخیرا گرفته شده باشد باید به فرم درخواست ویزای شینگن الصاق گردد
گذرنامه و کپی ویزاهای قبلی که اعتبارشان حداقل تا سه ماه پیش بوده است. گذرنامه می‌بایست حداقل دو صفحه سفید داشته باشد
بیمه درمانی مسافرتی که حداقل سه هزار یورو را در بلژیک تقبل نمایید
یک نامه که تشریح کننده هدف شما از اقامت در بلژیک و برنامه سفرتان باشد
جزئیات رزرو هتلی که در آن در طول مدت سفر اقامت خواهید کرد
اسنادی که وضعیت مدنی شما را اثبات کند از قبیل گواهی ازدواج و گواهی تولد فرزند و گواهی مرگ همسر و سایر موارد مشابه
مدارک و اسنادی که تمکن مالی شما را برای مدت اقامت در منطقه شینگن تایید نماید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *