مدارک عمومی برای درخواست اخذ ویزای شینگن آلمان

مدارک عمومی برای درخواست اخذ ویزای شینگن آلمان
ابتدا فرم درخواست را از سایت دریافت کنید و آن را بطور کامل و صحیح تکمیل نمایید، شما همچنین می‌توانید فرم درخواست اخذ ویزای شینگن آلمان را بصورت الکترونیکی تکمیل نموده و سپس یک نسخه از آن چاپ نمایید
دو قطعه عکس با پس زمینه روشن می‌بایست به فرم درخواست الصاق گردد
گذرنامه و نسخه های قبلی ویزای شما که در طول سه ماه گذشته اعتبار داشته اند نیز مورد نیاز است، گذرنامه شما می‌بایست حداقل دو صفحه خالی داشته باشد
توصیه می‌شود قبل از اخذ ویزای شینگن بلیط بازگشت را رزرو نموده و یک کپی از آن را ارائه دهید
مدارک مربوط به محل اقامت در طول مدت سفر در آلمان
بیمه نامه معتبر که تا سقف ۳۰۰۰۰ یورو را در آلمان و کل محدوده شینگن تحت پوشش قرار دهد
یک نامه که شامل هدف سفر به آلمان و برنامه سفر باشد
مدارک مربوط به وضعیت مدنی از قبیل گواهی ازدواج و گواهی تولد فرزندان و گواهی فوت همسر می‌بایست ارائه شود
همچنین مدارک مربوط به اثبات تمکن مالی متقاضی برای مدت اقامت در آلمان نیز مورد نیاز است که براساس مصوبات کمیسیون اروپا ، هر خارجی که قصد ورود به آلمان را هنگام درخواست ویزای شینگن آلمان میبایست مدارک مالی را ارائه دهد که بیانگر تمکن مالی شخص به میزان 45 یورو به ازای هر روز اقامت در آلمان باشد


ویزای شینگن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *