مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن اتریش

مدارک لازم برای ویزای شینگن اتریش شامل موارد ذیل میباشد
1 . در مرحله اول باید فرم درخواست را دانلود کرده و آن را به طور کامل و با صداقت کامل نمایید. شما همچنین میتوانید فرم درخواست ویزای شینگن خود را بصورت الکترونیکی پر کنید و یک نسخه کپی از آن را نزد خود نگه دارید
2 . برای فرم گذرنامه یک عکس نیاز است که باید همانند عکس پاسپورت باشد عکسی که اخیرا گرفته شده و پا پس زمینه سفید باشد.
3 . پاسپورت شما و کپی پاسپورت های قبلی شما نیاز است ، پاسپورت میبایست حداقل دو صفحه خالی داشته باشد
4 . بیمه درمانی مسافرتی حداقل 30 هزار یورو را در اتریش و کل منطقه شنگن پوشش میدهد.
5. برنامه کامل سفر با تاریخ و شماره پرواز ورود و خروج از اتریش ، مشخصات رزرو هتل و توضیحات مربوط به هدف از سفر به اتریش
6. اثبات وضعیت مدنی مسافر (گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی مرگ همسر، کارت مستمری در صورت لزوم)
7.تمکن مالی( مدارکی که نشان دهد شخص از توانایی مالی کافی جهت مدت اقامت در اتریش برخوردار است).

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *