ویزای توریستی جمهوری چک

لیست مدارک اضافی مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن جمهوری چک
ویزای توریستی شینگن جمهوری چک

شرایط گرفتن ویزای توریستی شینگن بواسطه یکی از شهروندان جمهوری چک
دعوتنامه با آدرس و شماره تلفن از طرف یکی از اعضای خانواده و یا حامی مالی که بیانیه بانکی شش ماه گذشته را در بانکهای جمهوری چک داشته باشد
یک نسخه کپی از گذرنامه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *