ویزای توریستی شینگن استونی

ویزای توریستی شینگن استونی

شرایط گرفتن ویزای توریستی شینگن بواسطه یکی از شهروندان استونی
دعوتنامه با آدرس و شماره تلفن از طرف یکی از اعضای خانواده و یا حامی مالی که بیانیه بانکی شش ماه گذشته را در بانکهای استونی داشته باشد
یک نسخه کپی از گذرنامه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *