ویزای توریستی شینگن اسلونی

ویزای توریستی شینگن اسلونی

شرایط گرفتن ویزای توریستی شینگن بواسطه یکی از شهروندان اسلونی
دعوتنامه با آدرس و شماره تلفن از طرف یکی از اعضای خانواده و یا حامی مالی که بیانیه بانکی شش ماه گذشته را در بانکهای اسلونی داشته باشد
یک نسخه کپی از گذرنامه


ویزای شینگن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *