ویزای توریستی شینگن اسپانیا

ویزای توریستی شینگن اسپانیا

شرایط گرفتن ویزای توریستی شینگن بواسطه یکی از شهروندان اسپانیا
دعوتنامه با آدرس و شماره تلفن از طرف یکی از اعضای خانواده و یا حامی مالی که بیانیه بانکی شش ماه گذشته را در بانکهای اسپانیا داشته باشد
یک نسخه کپی از گذرنامه


ویزای شینگن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *