ویزای توریستی شینگن جزایر مالت

ویزای توریستی شینگن جزایر مالت

شرایط گرفتن ویزای توریستی شینگن بواسطه یکی از شهروندان جزایر مالت
دعوتنامه با آدرس و شماره تلفن از طرف یکی از اعضای خانواده و یا حامی مالی که بیانیه بانکی شش ماه گذشته را در بانکهای جزایر مالت داشته باشد
یک نسخه کپی از گذرنامه


ویزای شینگن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *