ویزای توریستی شینگن دانمارک

لیست مدارک اضافی مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن دانمارک
شرایط گرفتن ویزای توریستی شینگن بواسطه یکی از شهروندان دانمارک
دعوتنامه با آدرس و شماره تلفن از طرف یکی از اعضای خانواده و یا حامی مالی که بیانیه بانکی شش ماه گذشته را در بانکهای دانمارک داشته باشد
یک نسخه کپی از گذرنامه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *