ویزای توریستی شینگن سوئیس

ویزای توریستی شینگن سوئیس

شرایط گرفتن ویزای توریستی شینگن بواسطه یکی از شهروندان سوئیس
دعوتنامه با آدرس و شماره تلفن از طرف یکی از اعضای خانواده و یا حامی مالی که بیانیه بانکی شش ماه گذشته را در بانکهای سوئیس داشته باشد
یک نسخه کپی از گذرنامه


ویزای شینگن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *