ویزای توریستی شینگن لتونی

ویزای توریستی شینگن لتونی

شرایط گرفتن ویزای توریستی شینگن بواسطه یکی از شهروندان لتونی
دعوتنامه با آدرس و شماره تلفن از طرف یکی از اعضای خانواده و یا حامی مالی که بیانیه بانکی شش ماه گذشته را در بانکهای لتونی داشته باشد
یک نسخه کپی از گذرنامه


ویزای شینگن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *