ویزای توریستی شینگن لهستان

ویزای توریستی شینگن لهستان

شرایط گرفتن ویزای توریستی شینگن بواسطه یکی از شهروندان لهستان
دعوتنامه با آدرس و شماره تلفن از طرف یکی از اعضای خانواده و یا حامی مالی که بیانیه بانکی شش ماه گذشته را در بانکهای لهستان داشته باشد
یک نسخه کپی از گذرنامه


ویزای شینگن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *