ویزای توریستی شینگن لیختن اشتاین

ویزای توریستی شینگن لیختن اشتاین

شرایط گرفتن ویزای توریستی شینگن بواسطه یکی از شهروندان لیختن اشتاین
دعوتنامه با آدرس و شماره تلفن از طرف یکی از اعضای خانواده و یا حامی مالی که بیانیه بانکی شش ماه گذشته را در بانکهای لیختن اشتاین داشته باشد
یک نسخه کپی از گذرنامه


ویزای شینگن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *