ویزای شینگن جمهوری چک برای افراد زیر سن قانونی

مدارک اخذ ویزای شینگن جمهوری چک برای کودکان زیر سن قانونی:
اسناد مربوط به اثبات درآمد ثابت والدین ( از قبیل قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده یا یک صورت حساب بانکی یا مجوز کسب و کار)
اجازه رسمی سفر برای کودک از طرف والدین (رضایتنامه سفرباید ازطرف پدر و مادر باشد)
اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی کند، میبایست اجازه سفر را در کنسولگری کشور جمهوری چک تأیید نماید
هنگام درخواست ویزای اقامت شینگن در سفارتخانه و یا کنسولگری جمهوری چک در کشور مبداء ، میبایست سرپرست و یا یکی از والدین همراه فرزند خردسال باشد

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *