ویزای شینگن اتریش برای شهروند اتریشی

ویزای شینگن اتریش برای همسر یک شهروند اتریشی
مدارک اثبات شهروندی اتریش از قبیل شناسنامه یا کارت کنسولی یا گواهینامه ملیت اتریش باشد
گواهی ازدواج تأیید شده از سوی دولت اتریش

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *