ویزای شینگن بلژیک ازداوج

مدارک اخذ ویزای بلند مدت شینگن بلژیکی برای همسر یک شهروند بلژیکی:
گواهی شهروندی بلژیک (پشناسنامه یا کارت کنسولی یا گواهینامه ملی و یا سند ملکیت)
سند ازدواج مورد تایید دولت بلژیک
سوابق خانوادگی شهروند بلژیکی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *