ویزای شینگن تجاری بلژیک

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن بلژیک برای اهداف تجاری
دعوتنامه رسمی از شرکت بلژیکی که شما از آن بازدید مینماییدو آدرس دقیق آنها به همراه تاریخ بازدید شما از آن
یک معرفی نامه از شرکت خود که موافقت خود را در آن جهت این سفر و موارد مربوط به کسب و کار را تایید مینماید
اگر در گذشته روابط تجاری مابین دو شرکت در محدوده شینگن وجود داشته است مدارک مربوط به این معاملات ارائه شود
گزارش بانکی مربوط به 6 ماه گذشته
با توجه به هزینه های مربوط به اقامت متقاضی در منطقه شینگن، کارفرما و یا شریک بلژیکی میبایست پوشش هزینه های مربوط به این سفر را تایید نماید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *