ویزای شینگن دانمارک با ازدواج

مدارک اخذ ویزای منطقه شینگن دانمارک برای همسر یک شهروند دانمارک:
گواهی شهروندی دانمارک (پشناسنامه یا کارت کنسولی یا گواهینامه ملی و یا سند ملکیت)
سند ازدواج مورد تایید دولت دانمارک
سوابق خانوادگی شهروند دانمارک

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *