ویزای شینگن سوئیس با ازدواج

مدارک اخذ ویزای منطقه شینگن سوئیس برای همسر یک شهروند سوئیس
گواهی شهروندی سوئیس (شناسنامه یا کارت کنسولی یا گواهینامه ملی و یا سند ملکیت)
سند ازدواج مورد تایید دولت سوئیس
سوابق خانوادگی شهروند سوئیس


ویزای شینگن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *