مدارک اخذ ویزای منطقه شینگن لتونی برای همسر یک شهروند لتونی

مدارک اخذ ویزای منطقه شینگن لتونی برای همسر یک شهروند لتونی:
گواهی شهروندی لتونی (شناسنامه یا کارت کنسولی یا گواهینامه ملی و یا سند ملکیت)
سند ازدواج مورد تایید دولت لتونی
سوابق خانوادگی شهروند لتونی


ویزای شینگن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *