ویزای شینگن لهستان برای نهادهای رسمی

مدارک اخذ ویزای شینگن مدت دار لهستان برای نهادهای رسمی
کپی دعوت نامه رسمی از کشور لهستان
مدارک هویتی متقاضی
هدف یا اهداف سفر ( از قبیل مذاکرات، جلسات ، رویدادهای برنامه ریزی شده قبلی توسط سازمانهای دولتی و یا مشاره بین کارگروه ها)
مدت اقامت در کشورهای شینگن
محل یا محل های اقامت طولانی شینگن


ویزای شینگن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *