ویزای شینگن لیختن اشتاین با ازدواج

مدارک اخذ ویزای منطقه شینگن لیختن اشتاین برای همسر یک شهروند لیختن اشتاین
گواهی شهروندی لیختن اشتاین (شناسنامه یا کارت کنسولی یا گواهینامه ملی و یا سند ملکیت)
سند ازدواج مورد تایید دولت لیختن اشتاین
سوابق خانوادگی شهروند لیختن اشتاین


ویزای شینگن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *