مدارک اخذ ویزای شینگن مدت دار لیختن اشتاین برای نهادهای رسمی

مدارک اخذ ویزای شینگن مدت دار لیختن اشتاین برای نهادهای رسمی
کپی دعوت نامه رسمی از کشور لیختن اشتاین
مدارک هویتی متقاضی
هدف یا اهداف سفر ( از قبیل مذاکرات، جلسات ، رویدادهای برنامه ریزی شده قبلی توسط سازمانهای دولتی و یا مشاره بین کارگروه ها)
مدت اقامت در کشورهای شینگن
محل یا محل های اقامت طولانی شینگن


ویزای شینگن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *