ویزای شینگن نروژ مدارک عمومی

مدارک عمومی برای درخواست اخذ ویزای شینگن نروژ
ابتدا فرم درخواست را از سایت دریافت کنید و آن را بطور کامل و صحیح تکمیل نمایید، شما همچنین می‌توانید فرم درخواست اخذ ویزای شینگن نروژ را بصورت الکترونیکی تکمیل نموده و سپس یک نسخه از آن چاپ نمایید
دو قطعه عکس با پس زمینه روشن می‌بایست به فرم درخواست الصاق گردد
گذرنامه و نسخه های قبلی ویزای شما که در طول سه ماه گذشته اعتبار داشته اند نیز مورد نیاز است، گذرنامه شما می‌بایست حداقل دو صفحه خالی داشته باشد
توصیه می‌شود قبل از اخذ ویزای شینگن بلیط بازگشت را رزرو نموده و یک کپی از آن را ارائه دهید
مدارک مربوط به محل اقامت در طول مدت سفر در نروژ
بیمه نامه معتبر که تا سقف ۳۰۰۰۰ یورو را در نروژ و کل محدوده شینگن تحت پوشش قرار دهد
یک نامه که شامل هدف سفر به نروژ و برنامه سفر باشد
مدارک مربوط به وضعیت مدنی از قبیل گواهی ازدواج و گواهی تولد فرزندان و گواهی فوت همسر می‌بایست ارائه شود
همچنین مدارک مربوط به اثبات تمکن مالی متقاضی برای مدت اقامت در نروژ نیز مورد نیاز است که براساس مصوبات کمیسیون اروپا ، هر خارجی که قصد ورود به نروژ را دارد هنگام درخواست ویزای شینگن نروژ میبایست مدارک مالی را ارائه دهد که بیانگر تمکن مالی شخص به میزان 45 یورو به ازای هر روز اقامت در نروژ باشد


ویزای شینگن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *