مدارک اخذ ویزای منطقه شینگن جزایر مالت برای همسر یک شهروند جزایر مالت

مدارک اخذ ویزای منطقه شینگن جزایر مالت برای همسر یک شهروند جزایر مالت:
گواهی شهروندی جزایر مالت (شناسنامه یا کارت کنسولی یا گواهینامه ملی و یا سند ملکیت)
سند ازدواج مورد تایید دولت جزایر مالت
سوابق خانوادگی شهروند جزایر مالت


ویزای شینگن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *