ویزای شینگن اتریش برای کودکان صغیر

مدارک اثبات تمکن مالی والدین مانند مجوز کسب و کار یا صورت حساب بانکی و یا قرارداد کاری که در آن درآمد ماهیانه مشخص شده باشد
اجازه نامه سفر رسمی از سوی والدین و اگر یکی از والدین مقیم کشور دیگری باشد باید اجازه نامه را در سفارت یا کنسولگری تأیید نماید
توجه هنگام درخواست ویزای شینگن برای کودک خردسال در سفارتخانه و یا کنسولگری اتریش در کشور مبداء می‌بایست سرپرست و یا یکی از والدین همراه کودک خردسال باشد
توجه برای اخذ ویزای شینگن کودکان با سفارت اتریش در کشور خود در رابطه با موارد جدید مشورت کنید

 

ویزای شینگن

 

ویزای شینگن اتریش برای اهداف فرهنگی و ورزشی

ویزای شینگن اتریش برای اهداف فرهنگی
دعوتنامه مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به رویدادها و فعالت های برنامه ریزی شده درطول سفر
مدارکی جهت اثبات تمکن مالی مسافر که میتواند هزینه های سفر به اتریش را پوشش دهد
لیست نام متقاضیان و اعضای همراه
مدت سفر
برنامه های پیش بینی شده برای سفر

ویزای شنگن اتریش برای اهداف ورزشی
برنامه مسابقات که شامل زمان و مکان مسابقات باشد
لیست اعضای تیم های ورزشی و کادر فنی
مدارک اولیه پرداخت هزینه های سفر شامل محل اقامت، ایاب و ذهاب، ورودیه مسابقات
معرفی نامه رسمی فدراسیون ملی
برنامه های غیر ورزشی در طول سفر

ویزای شینگن اتریش برای اهداف فرهنگی
معرفی نامه شرکت در رویداد فرهنگی از سوی دایر کنندگان
لیست شرکت کنندگان در رویداد
برنامه های سفر
مدت سفر

ویزای شینگن

 

شرایط ویزای توریستی شینگن اتریش

ویزای توریستی شینگن اتریش
شرایط گرفتن ویزای توریستی شینگن بواسطه یکی از شهروندان اتریش
دعوتنامه با آدرس و شماره تلفن از طرف یکی از اعضای خانواده و یا حامی مالی که بیانیه بانکی شش ماه گذشته را در بانکهای اتریش داشته باشد
یک نسخه کپی از گذرنامه

ویزای شینگن

 

ویزای شینگن اتریش برای اهداف تجاری

ویزای تجاری اتریس برای اخذ ویزای شینگن اتریش
دعوتنامه از شرکت اتریشی که شما قصد بازدید از آن را دارید و آدرس دقیق آنها بهمراه تاریخ بازدید شما از آنجا باشد.
یک گواهینامه از کارفرمای خود که بیانگر اجازه کسب و کار شما باشد
اگر روابط تجاری قبلی مابین دو شرکت وجود داشته باشد، مدارکی جهت اثبات این روابط ارائه شود.
بیانه بانکی شش ماه گذشته شرکت مبدا یا مقصد که تمکن مالی جهت پوشش هزینه های مربوط به زمان اقامت را تایید کند.

ویزای شینگن

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن اتریش

مدارک لازم برای ویزای شینگن اتریش شامل موارد ذیل میباشد
1 . در مرحله اول باید فرم درخواست را دانلود کرده و آن را به طور کامل و با صداقت کامل نمایید. شما همچنین میتوانید فرم درخواست ویزای شینگن خود را بصورت الکترونیکی پر کنید و یک نسخه کپی از آن را نزد خود نگه دارید
2 . برای فرم گذرنامه یک عکس نیاز است که باید همانند عکس پاسپورت باشد عکسی که اخیرا گرفته شده و پا پس زمینه سفید باشد.
3 . پاسپورت شما و کپی پاسپورت های قبلی شما نیاز است ، پاسپورت میبایست حداقل دو صفحه خالی داشته باشد
4 . بیمه درمانی مسافرتی حداقل 30 هزار یورو را در اتریش و کل منطقه شنگن پوشش میدهد.
5. برنامه کامل سفر با تاریخ و شماره پرواز ورود و خروج از اتریش ، مشخصات رزرو هتل و توضیحات مربوط به هدف از سفر به اتریش
6. اثبات وضعیت مدنی مسافر (گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی مرگ همسر، کارت مستمری در صورت لزوم)
7.تمکن مالی( مدارکی که نشان دهد شخص از توانایی مالی کافی جهت مدت اقامت در اتریش برخوردار است).

منبع مطالب ویکی شینگن ویزا

ویزای شینگن