ویزای شینگن بلژیک ازداوج

مدارک اخذ ویزای بلند مدت شینگن بلژیکی برای همسر یک شهروند بلژیکی:
گواهی شهروندی بلژیک (پشناسنامه یا کارت کنسولی یا گواهینامه ملی و یا سند ملکیت)
سند ازدواج مورد تایید دولت بلژیک
سوابق خانوادگی شهروند بلژیکی

ویزای شینگن

 

ویزای تحصیلی شینگن بلژیک

مدارک اخذ ویزای شینگن بلژیک برای اهداف تحصیلی، آموزشی، تحقیقی
یک گواهی ثبت نام از موسسه آموزشی یا تحقیقاتی در بلژیک که امکان حضور در دوره ها را تایید می کند
گواهی مربوط به تکمیل و گذراندن دوره های پیش نیاز اعلام شده
اسناد تایید کننده تمکن مالی دانش پژوه

ویزای شینگن

 

ویزای شینگن فوری بلژیک برای نهادهای رسمی

مدارک اخذ ویزای شینگن فوری بلژیک برای نهادهای رسمی
کپی دعوت نامه رسمی از کشور بلژیک
مدارک هویتی متقاضی
هدف یا اهداف سفر ( از قبیل مذاکرات، جلسات ، رویدادهای برنامه ریزی شده قبلی توسط سازمانهای دولتی و یا مشاره بین کارگروه ها)
مدت اقامت در منطقه شینگن
محل یا محل های اقامت در محدوده شینگن

ویزای شینگن

 

ویزای شینگن پزشکی بلژیک

مدارک اخذ ویزای شینگن بلژیک برای اهداف پزشکی
یک گزارش پزشکی محلی از وضعیت بیمار
گواهی پزشکی از بیمارستان و یا یک پزشک مورد تایید از بلژیک به همراه تاریخ برنامه ریزی شده جهت بستری و همچنین گزارش تایید شده وضعیت پزشکی شما از مراجع ذیصلاح پزشکی بلژیک
مدارک مربوط به پرداخت هزینه های پزشکی بیمار

ویزای شینگن

 

ویزای شینگن بلژیک فرهنگی،ورزشی،مذهبی،هنری

مدارک اخذ ویزای شینگن بلژیک برای اهداف فرهنگی ، ورزشی ، هنری وسینما و یا اهداف مذهبی
دعوتنامه از مقامات ذیربط که شامل جزییات مربوط به ماهیت رویداها یا فعالیت ها و تشریح هدف از بازدید باشد
اسناد مربوط به تمکن مالی درخواست کننده ویزای شینگن
نام متقاضیان و اعضای همراه درصورت وجود
شرح مدت سفر همراه با جزییات
برنامه های پیش بینی شده در این سفر

ویزای شینگن

 

ویزای شینگن بلژیک برای افراد زیر سن قانونی

مدارک اخذ ویزای شینگن بلژیک برای کودکان زیر سن قانونی:
اسناد مربوط به اثبات درآمد ثابت والدین ( از قبیل قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده یا یک صورت حساب بانکی یا مجوز کسب و کار)
اجازه رسمی سفر برای کودک از طرف والدین (رضایتنامه سفرباید ازطرف پدر و مادر باشد)
اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی کند، مجوز سفر در کنسولگری کشور بلژیک تأیید می کند
هنگام درخواست ویزای اقامت شینگن در سفارتخانه و یا کنسولگری بلژیک در کشور مبداء ، میبایست سرپرست و یا یکی از والدین همراه فرزند خردسال باشد

ویزای شینگن

 

ویزای شینگن تجاری بلژیک

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن بلژیک برای اهداف تجاری
دعوتنامه رسمی از شرکت بلژیکی که شما از آن بازدید مینماییدو آدرس دقیق آنها به همراه تاریخ بازدید شما از آن
یک معرفی نامه از شرکت خود که موافقت خود را در آن جهت این سفر و موارد مربوط به کسب و کار را تایید مینماید
اگر در گذشته روابط تجاری مابین دو شرکت در محدوده شینگن وجود داشته است مدارک مربوط به این معاملات ارائه شود
گزارش بانکی مربوط به 6 ماه گذشته
با توجه به هزینه های مربوط به اقامت متقاضی در منطقه شینگن، کارفرما و یا شریک بلژیکی میبایست پوشش هزینه های مربوط به این سفر را تایید نماید.

ویزای شینگن

 

مدارک اخذ ویزای شینگن بلژیک

مدارک اخذ ویزای شینگن بلژیک برای افراد دارای شرایط خاص
-اگر فرد استخدام یک شرکت است
یک نسخه از قرارداد استخدام
گزارش بانکی مربوط به 6 ماه گذشته
اجازه کارفرما جهت ترک محل خدمت
تاییدیه پرداخت مالیات بر درآمد و یا گواهی اداره مالیات بر درآمد که در فیش حقوق و دستمزد محاسبه شده است
-اگر فرد کار آزاد داشته باشد
یک کپی از مجوز کسب و کار (پروانه کسب)
گزارش بانکی کسب و کار شما مربوط به 6 ماه گذشته
تاییدیه مالیات بر درآمد
-اگرفرد دانش آموز است
مدارک مربوط به ثبت نام
گواهی عدم مخالفت مدرسه یا دانشگاه
اگر فرد بازنشسته باشد
گزارش اداره بازنشستگی مربوط به 6 ماه گذشته

 

ویزای شینگن

 

مدارک عمومی لازم جهت اخذ ویزای شینگن بلژیک

در ابتدا فرم درخواست اخذ ویزای شینگن بلژیک را از سایت دانلود کنید و آن را به طور کامل و صحیح کامل نمایید. شما همچنین می‌توانید فرم درخواست اخذ ویزای شینگن را در خود سایت بصورت آنلاین پر نموده و سپس یک نسخه کپی از آن تهیه نمایید
دو قطعه عکس با پس زمینه روشن که اخیرا گرفته شده باشد باید به فرم درخواست ویزای شینگن الصاق گردد
گذرنامه و کپی ویزاهای قبلی که اعتبارشان حداقل تا سه ماه پیش بوده است. گذرنامه می‌بایست حداقل دو صفحه سفید داشته باشد
بیمه درمانی مسافرتی که حداقل سه هزار یورو را در بلژیک تقبل نمایید
یک نامه که تشریح کننده هدف شما از اقامت در بلژیک و برنامه سفرتان باشد
جزئیات رزرو هتلی که در آن در طول مدت سفر اقامت خواهید کرد
اسنادی که وضعیت مدنی شما را اثبات کند از قبیل گواهی ازدواج و گواهی تولد فرزند و گواهی مرگ همسر و سایر موارد مشابه
مدارک و اسنادی که تمکن مالی شما را برای مدت اقامت در منطقه شینگن تایید نماید

ویزای شینگن