سوالات متداول پیرامون ویزای شینگن فرانسه

سوالات متداول پیرامون ویزای فرانسه
آیا شهروندان ایالات متحده نیاز به ویزا برای سفر به فرانسه دارند؟
به طور کلی، شهروندان ایالات متحده ملزم به داشتن ویزای فرانسه برای ورود و اقامت در قلمرو اروپایی فرانسه نیستند. با این حال چنانچه قصد مشارکت در زمینه روزنامه نگاری یا فعالیت اقتصادی را دارند میبایست ویزای فرانسه را فراهم نمایند
همچنین شهروندان ایالات متحده جهت تحصیل یا انجام فعالیت های سیاسی و دیپلماتیک میبایست ویزای فرانسه را دارا باشند
چه مدت می تواند یک شهروند ایالات متحده در فرانسه بدون ویزا بماند؟
با وجود اینکه شهروندان ایالات متحده از حق ورود و اقامت در هر ناحیه از کشور فرانسه بدون ویزا برخوردار هستند، اما زمان مجاز اقامت در فرانسه حداکثر 90 روز میباشد.


ویزای شینگن

ویزای شینگن فن آوری فرانسه

ویزای فن آوری فرانسه
ویزای شینگن  فن آوری فرانسه بخشی از طرح “Passeport Talent” است که در سال 2016 راه اندازی شد.
ویزا فن آوری فرانسه با هدف جذب استعدادهای علمی و فن آوری خارجی میباشد
بنيانگذاران و استعدادهای حوزه تکنولوژی روز که تمایل به اقامت فرانسه را دارند
استعدادهای خارجی که در پی همکاری با شرکت های دانش بنیان فرانسه هستند،
سرمایه گذاران خارجی و صاحبان کسب و کارهای حوزه آی تی.
توجه: فرانسه یک ویزای ویژه نیز برای کارآفرینان، مهندسان و سرمایه گذاران ایجاد خواهد کرد


ویزای شینگن

ویزای شینگن فرانسه برای کودکان صغیر

مدارک اخذ ویزای شینگن فرانسه برای کودکان صغیر:
اسناد مربوط به اثبات درآمد ثابت والدین ( از قبیل قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده یا یک صورت حساب بانکی یا مجوز کسب و کار)
اجازه رسمی سفر برای کودک از طرف والدین (رضایتنامه سفرباید ازطرف پدر و مادر باشد)
اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی کند، میبایست اجازه سفر را در کنسولگری کشور فرانسه تأیید نماید
هنگام درخواست ویزای اقامت شینگن در سفارتخانه و یا کنسولگری فرانسه در کشور مبداء ، میبایست سرپرست و یا یکی از والدین همراه فرزند خردسال باشد


ویزای شینگن

مدارک اخذ ویزای منطقه شینگن فرانسه برای همسر یک شهروند فرانسه

مدارک اخذ ویزای منطقه شینگن فرانسه برای همسر یک شهروند فرانسه:
گواهی شهروندی فرانسه (شناسنامه یا کارت کنسولی یا گواهینامه ملی و یا سند ملکیت)
سند ازدواج مورد تایید دولت فرانسه
سوابق خانوادگی شهروند فرانسه


ویزای شینگن

مدارک اخذ ویزای شینگن فرانسه برای اهداف تحصیلی،پژوهشی، آموزشی

مدارک اخذ ویزای شینگن فرانسه برای اهداف تحصیلی،پژوهشی، آموزشی
یک گواهی ثبت نام از موسسه آموزشی یا پژوهشی در فرانسه که امکان حضور در دوره ها را تایید می کند
گواهی مربوط به تکمیل و گذراندن دوره های پیش نیاز اعلام شده
اسناد تایید کننده تمکن مالی دانش پژوه در طول مدت اقامت شینگن


ویزای شینگن

مدارک اخذ ویزای شینگن مدت دار فرانسه برای نهادهای رسمی

مدارک اخذ ویزای شینگن مدت دار فرانسه برای نهادهای رسمی
کپی دعوت نامه رسمی از کشور فرانسه
مدارک هویتی متقاضی
هدف یا اهداف سفر ( از قبیل مذاکرات، جلسات ، رویدادهای برنامه ریزی شده قبلی توسط سازمانهای دولتی و یا مشاره بین کارگروه ها)
مدت اقامت در کشورهای شینگن
محل یا محل های اقامت طولانی شینگن


ویزای شینگن

مدارک اخذ ویزای شینگن فرانسه برای اهداف فرهنگی ، ورزشی ، هنری وسینما و یا اهداف مذهبی

مدارک اخذ ویزای شینگن فرانسه برای اهداف فرهنگی ، ورزشی ، هنری وسینما و یا اهداف مذهبی
دعوت نامه از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویدادها یا فعالیت های برنامه ریزی شده در فرانسه
مدت اقامت فرانسه
نام متقاضیان و همراهان متقاضی جهت اعزام به فرانسه
پیش گزارش اهداف و جزییات و برنامه سفر در طول مدت اقامت شینگن


ویزای شینگن

ویزای پزشکی شینگن فرانسه

مدارک لازم جهت اخذ ویزای پزشکی شینگن فرانسه
گواهی و گزارش پزشک محلی
گواهی از بیمارستان یا پزشک در فرانسه که تایید کننده تاریخ ملاقات و همچنین وضعیت پزشکی شما باشد
تائیدیه پرداخت هزینه های پزشکی


ویزای شینگن

ویزای تجاری فرانسه برای اخذ ویزای شینگن فرانسه

ویزای تجاری فرانسه برای اخذ ویزای شینگن فرانسه
دعوتنامه از شرکت فرانسوی که شما قصد بازدید از آن را دارید و آدرس دقیق آنها بهمراه تاریخ بازدید شما از آنجا باشد.
یک گواهینامه از کارفرمای خود که بیانگر اجازه کسب و کار شما باشد
اگر روابط تجاری قبلی مابین دو شرکت وجود داشته باشد، مدارکی جهت اثبات این روابط ارائه شود.
بیانه بانکی شش ماه گذشته شرکت مبدا یا مقصد که تمکن مالی جهت پوشش هزینه های مربوط به زمان اقامت را تایید کند.


ویزای شینگن

ویزای توریستی شینگن فرانسه

ویزای توریستی شینگن فرانسه

شرایط گرفتن ویزای توریستی شینگن بواسطه یکی از شهروندان فرانسه
دعوتنامه با آدرس و شماره تلفن از طرف یکی از اعضای خانواده و یا حامی مالی که بیانیه بانکی شش ماه گذشته را در بانکهای فرانسه داشته باشد
یک نسخه کپی از گذرنامه


ویزای شینگن