ویزای شینگن یونان برای کودکان صغیر

مدارک اخذ ویزای شینگن یونان برای کودکان صغیر:
اسناد مربوط به اثبات درآمد ثابت والدین ( از قبیل قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده یا یک صورت حساب بانکی یا مجوز کسب و کار)
اجازه رسمی سفر برای کودک از طرف والدین (رضایتنامه سفرباید ازطرف پدر و مادر باشد)
اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی کند، میبایست اجازه سفر را در کنسولگری کشور یونان تأیید نماید
هنگام درخواست ویزای اقامت شینگن در سفارتخانه و یا کنسولگری یونان در کشور مبداء ، میبایست سرپرست و یا یکی از والدین همراه فرزند خردسال باشد


ویزای شینگن

ویزای شینگن یونان با ازدواج

مدارک اخذ ویزای منطقه شینگن یونان برای همسر یک شهروند یونان:
گواهی شهروندی یونان (شناسنامه یا کارت کنسولی یا گواهینامه ملی و یا سند ملکیت)
سند ازدواج مورد تایید دولت یونان
سوابق خانوادگی شهروند یونان


ویزای شینگن

مدارک اخذ ویزای شینگن یونان برای اهداف تحصیلی،پژوهشی، آموزشی

مدارک اخذ ویزای شینگن یونان برای اهداف تحصیلی،پژوهشی، آموزشی
یک گواهی ثبت نام از موسسه آموزشی یا پژوهشی در یونان که امکان حضور در دوره ها را تایید می کند
گواهی مربوط به تکمیل و گذراندن دوره های پیش نیاز اعلام شده
اسناد تایید کننده تمکن مالی دانش پژوه در طول مدت اقامت شینگن


ویزای شینگن

ویزای شینگن مدت دار یونان برای نهادها

مدارک اخذ ویزای شینگن مدت دار یونان برای نهادهای رسمی
کپی دعوت نامه رسمی از کشور یونان
مدارک هویتی متقاضی
هدف یا اهداف سفر ( از قبیل مذاکرات، جلسات ، رویدادهای برنامه ریزی شده قبلی توسط سازمانهای دولتی و یا مشاره بین کارگروه ها)
مدت اقامت در کشورهای شینگن
محل یا محل های اقامت طولانی شینگن


ویزای شینگن

مدارک اخذ ویزای شینگن یونان برای اهداف فرهنگی ، ورزشی ، هنری وسینما و یا اهداف مذهبی

مدارک اخذ ویزای شینگن یونان برای اهداف فرهنگی ، ورزشی ، هنری وسینما و یا اهداف مذهبی
دعوت نامه از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویدادها یا فعالیت های برنامه ریزی شده در یونان
مدت اقامت یونان
نام متقاضیان و همراهان متقاضی جهت اعزام به یونان
پیش گزارش اهداف و جزییات و برنامه سفر در طول مدت اقامت شینگن


ویزای شینگن

ویزای تجاری یونان برای اخذ ویزای شینگن یونان

ویزای تجاری یونان برای اخذ ویزای شینگن یونان
دعوتنامه از شرکت یونانی که شما قصد بازدید از آن را دارید و آدرس دقیق آنها بهمراه تاریخ بازدید شما از آنجا باشد.
یک گواهینامه از کارفرمای خود که بیانگر اجازه کسب و کار شما باشد
اگر روابط تجاری قبلی مابین دو شرکت وجود داشته باشد، مدارکی جهت اثبات این روابط ارائه شود.
بیانه بانکی شش ماه گذشته شرکت مبدا یا مقصد که تمکن مالی جهت پوشش هزینه های مربوط به زمان اقامت را تایید کند.


ویزای شینگن

ویزای توریستی شینگن یونان

ویزای توریستی شینگن یونان

شرایط گرفتن ویزای توریستی شینگن بواسطه یکی از شهروندان یونان
دعوتنامه با آدرس و شماره تلفن از طرف یکی از اعضای خانواده و یا حامی مالی که بیانیه بانکی شش ماه گذشته را در بانکهای یونان داشته باشد
یک نسخه کپی از گذرنامه


ویزای شینگن

مدارک اخذ ویزای شینگن یونان برای افراد دارای شرایط خاص

مدارک اخذ ویزای شینگن یونان برای افراد دارای شرایط خاص
-اگر فرد استخدام یک شرکت است
یک نسخه از تصویر قرارداد استخدام متقاضی
گزارش بانکی مربوط به 6 ماه گذشته
اجازه کارفرما جهت ترک محل خدمت
تاییدیه پرداخت مالیات بر درآمد و یا گواهی اداره مالیات بر درآمد که در فیش حقوق و دستمزد محاسبه شده است

-اگر فرد کار آزاد داشته باشد
یک کپی از مجوز کسب و کار (پروانه کسب)
گزارش بانکی کسب و کار شما مربوط به 6 ماه گذشته
تاییدیه مالیات بر درآمد

-اگرفرد دانش آموز است
مدارک مربوط به ثبت نام
گواهی عدم مخالفت مدرسه یا دانشگاه

-اگر فرد بازنشسته باشد
گزارش اداره بازنشستگی مربوط به 6 ماه گذشته
تذکر : متقاضی میبایستت فرم درخواست ویزای شینگن را امضا نموده و به همراه سایر مدارک اجباری که دربالا دکر شده شخصا به سفارتخانه یا کنسولگری یونان در کشور خود ارایه دهد


ویزای شینگن

مدارک عمومی برای درخواست اخذ ویزای شینگن یونان

مدارک عمومی برای درخواست اخذ ویزای شینگن یونان
ابتدا فرم درخواست را از سایت دریافت کنید و آن را بطور کامل و صحیح تکمیل نمایید، شما همچنین می‌توانید فرم درخواست اخذ ویزای شینگن یونان را بصورت الکترونیکی تکمیل نموده و سپس یک نسخه از آن چاپ نمایید
دو قطعه عکس با پس زمینه روشن می‌بایست به فرم درخواست الصاق گردد
گذرنامه و نسخه های قبلی ویزای شما که در طول سه ماه گذشته اعتبار داشته اند نیز مورد نیاز است، گذرنامه شما می‌بایست حداقل دو صفحه خالی داشته باشد
توصیه می‌شود قبل از اخذ ویزای شینگن بلیط بازگشت را رزرو نموده و یک کپی از آن را ارائه دهید
مدارک مربوط به محل اقامت در طول مدت سفر در یونان
بیمه نامه معتبر که تا سقف ۳۰۰۰۰ یورو را در یونان و کل محدوده شینگن تحت پوشش قرار دهد
یک نامه که شامل هدف سفر به یونان و برنامه سفر باشد
مدارک مربوط به وضعیت مدنی از قبیل گواهی ازدواج و گواهی تولد فرزندان و گواهی فوت همسر می‌بایست ارائه شود
همچنین مدارک مربوط به اثبات تمکن مالی متقاضی برای مدت اقامت در یونان نیز مورد نیاز است


ویزای شینگن