مدارک اخذ ویزای منطقه شینگن لتونی برای همسر یک شهروند لتونی

مدارک اخذ ویزای منطقه شینگن لتونی برای همسر یک شهروند لتونی:
گواهی شهروندی لتونی (شناسنامه یا کارت کنسولی یا گواهینامه ملی و یا سند ملکیت)
سند ازدواج مورد تایید دولت لتونی
سوابق خانوادگی شهروند لتونی


ویزای شینگن

ویزای شینگن لتونی برای کودکان صغیر

مدارک اخذ ویزای شینگن لتونی برای کودکان صغیر:
اسناد مربوط به اثبات درآمد ثابت والدین ( از قبیل قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده یا یک صورت حساب بانکی یا مجوز کسب و کار)
اجازه رسمی سفر برای کودک از طرف والدین (رضایتنامه سفرباید ازطرف پدر و مادر باشد)
اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی کند، میبایست اجازه سفر را در کنسولگری کشور لتونی تأیید نماید
هنگام درخواست ویزای اقامت شینگن در سفارتخانه و یا کنسولگری لتونی در کشور مبداء ، میبایست سرپرست و یا یکی از والدین همراه فرزند خردسال باشد


ویزای شینگن

مدارک اخذ ویزای شینگن لتونی برای اهداف تحصیلی،پژوهشی، آموزشی

مدارک اخذ ویزای شینگن لتونی برای اهداف تحصیلی،پژوهشی، آموزشی
یک گواهی ثبت نام از موسسه آموزشی یا پژوهشی در لتونی که امکان حضور در دوره ها را تایید می کند
گواهی مربوط به تکمیل و گذراندن دوره های پیش نیاز اعلام شده
اسناد تایید کننده تمکن مالی دانش پژوه در طول مدت اقامت شینگن


ویزای شینگن

مدارک اخذ ویزای شینگن مدت دار لتونی برای نهادهای رسمی

مدارک اخذ ویزای شینگن مدت دار لتونی برای نهادهای رسمی
کپی دعوت نامه رسمی از کشور لتونی
مدارک هویتی متقاضی
هدف یا اهداف سفر ( از قبیل مذاکرات، جلسات ، رویدادهای برنامه ریزی شده قبلی توسط سازمانهای دولتی و یا مشاره بین کارگروه ها)
مدت اقامت در کشورهای شینگن
محل یا محل های اقامت طولانی شینگن


ویزای شینگن

ویزای شینگن لتونی فرهنگی هنری ورزشی

مدارک اخذ ویزای شینگن لتونی برای اهداف فرهنگی ، ورزشی ، هنری وسینما و یا اهداف مذهبی
دعوت نامه از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویدادها یا فعالیت های برنامه ریزی شده در لتونی
مدت اقامت لتونی
نام متقاضیان و همراهان متقاضی جهت اعزام به لتونی
پیش گزارش اهداف و جزییات و برنامه سفر در طول مدت اقامت شینگن


ویزای شینگن

ویزای پزشکی شینگن لتونی

مدارک لازم جهت اخذ ویزای پزشکی شینگن لتونی
گواهی و گزارش پزشک محلی
گواهی از بیمارستان یا پزشک در لتونی که تایید کننده تاریخ ملاقات و همچنین وضعیت پزشکی شما باشد
تائیدیه پرداخت هزینه های پزشکی


ویزای شینگن

ویزای تجاری لتونی برای اخذ ویزای شینگن لتونی

ویزای تجاری لتونی برای اخذ ویزای شینگن لتونی
دعوتنامه از شرکت لتونیایی که شما قصد بازدید از آن را دارید و آدرس دقیق آنها بهمراه تاریخ بازدید شما از آنجا باشد.
یک گواهینامه از کارفرمای خود که بیانگر اجازه کسب و کار شما باشد
اگر روابط تجاری قبلی مابین دو شرکت وجود داشته باشد، مدارکی جهت اثبات این روابط ارائه شود.
بیانه بانکی شش ماه گذشته شرکت مبدا یا مقصد که تمکن مالی جهت پوشش هزینه های مربوط به زمان اقامت را تایید کند.


ویزای شینگن

ویزای توریستی شینگن لتونی

ویزای توریستی شینگن لتونی

شرایط گرفتن ویزای توریستی شینگن بواسطه یکی از شهروندان لتونی
دعوتنامه با آدرس و شماره تلفن از طرف یکی از اعضای خانواده و یا حامی مالی که بیانیه بانکی شش ماه گذشته را در بانکهای لتونی داشته باشد
یک نسخه کپی از گذرنامه


ویزای شینگن

مدارک اخذ ویزای شینگن لتونی

مدارک اخذ ویزای شینگن لتونی برای افراد دارای شرایط خاص
-اگر فرد استخدام یک شرکت است
یک نسخه از تصویر قرارداد استخدام متقاضی
گزارش بانکی مربوط به 6 ماه گذشته
اجازه کارفرما جهت ترک محل خدمت
تاییدیه پرداخت مالیات بر درآمد و یا گواهی اداره مالیات بر درآمد که در فیش حقوق و دستمزد محاسبه شده است

-اگر فرد کار آزاد داشته باشد
یک کپی از مجوز کسب و کار (پروانه کسب)
گزارش بانکی کسب و کار شما مربوط به 6 ماه گذشته
تاییدیه مالیات بر درآمد

-اگرفرد دانش آموز است
مدارک مربوط به ثبت نام
گواهی عدم مخالفت مدرسه یا دانشگاه

-اگر فرد بازنشسته باشد
گزارش اداره بازنشستگی مربوط به 6 ماه گذشته
تذکر : متقاضی میبایستت فرم درخواست ویزای شینگن را امضا نموده و به همراه سایر مدارک اجباری که دربالا دکر شده شخصا به سفارتخانه یا کنسولگری لتونی در کشور خود ارایه دهد


ویزای شینگن

مدارک عمومی برای درخواست اخذ ویزای شینگن لتونی

مدارک عمومی برای درخواست اخذ ویزای شینگن لتونی
ابتدا فرم درخواست را از سایت دریافت کنید و آن را بطور کامل و صحیح تکمیل نمایید، شما همچنین می‌توانید فرم درخواست اخذ ویزای شینگن لتونی را بصورت الکترونیکی تکمیل نموده و سپس یک نسخه از آن چاپ نمایید
دو قطعه عکس با پس زمینه روشن می‌بایست به فرم درخواست الصاق گردد
گذرنامه و نسخه های قبلی ویزای شما که در طول سه ماه گذشته اعتبار داشته اند نیز مورد نیاز است، گذرنامه شما می‌بایست حداقل دو صفحه خالی داشته باشد
توصیه می‌شود قبل از اخذ ویزای شینگن بلیط بازگشت را رزرو نموده و یک کپی از آن را ارائه دهید
مدارک مربوط به محل اقامت در طول مدت سفر در لتونی
بیمه نامه معتبر که تا سقف ۳۰۰۰۰ یورو را در لتونی و کل محدوده شینگن تحت پوشش قرار دهد
یک نامه که شامل هدف سفر به لتونی و برنامه سفر باشد
مدارک مربوط به وضعیت مدنی از قبیل گواهی ازدواج و گواهی تولد فرزندان و گواهی فوت همسر می‌بایست ارائه شود
همچنین مدارک مربوط به اثبات تمکن مالی متقاضی برای مدت اقامت در لتونی نیز مورد نیاز است که براساس مصوبات کمیسیون اروپا ، هر خارجی که قصد ورود به لتونی را دارد هنگام درخواست ویزای شینگن لتونی میبایست مدارک مالی را ارائه دهد که بیانگر تمکن مالی شخص به میزان 14 یورو به ازای هر روز اقامت در لتونی باشد


ویزای شینگن