مدارک عمومی برای درخواست اخذ ویزای شینگن لهستان

مدارک عمومی برای درخواست اخذ ویزای شینگن لهستان
ابتدا فرم درخواست را از سایت دریافت کنید و آن را بطور کامل و صحیح تکمیل نمایید، شما همچنین می‌توانید فرم درخواست اخذ ویزای شینگن لهستان را بصورت الکترونیکی تکمیل نموده و سپس یک نسخه از آن چاپ نمایید
دو قطعه عکس با پس زمینه روشن می‌بایست به فرم درخواست الصاق گردد
گذرنامه و نسخه های قبلی ویزای شما که در طول سه ماه گذشته اعتبار داشته اند نیز مورد نیاز است، گذرنامه شما می‌بایست حداقل دو صفحه خالی داشته باشد
توصیه می‌شود قبل از اخذ ویزای شینگن بلیط بازگشت را رزرو نموده و یک کپی از آن را ارائه دهید
مدارک مربوط به محل اقامت در طول مدت سفر در لهستان
بیمه نامه معتبر که تا سقف ۳۰۰۰۰ یورو را در لهستان و کل محدوده شینگن تحت پوشش قرار دهد
یک نامه که شامل هدف سفر به لهستان و برنامه سفر باشد
مدارک مربوط به وضعیت مدنی از قبیل گواهی ازدواج و گواهی تولد فرزندان و گواهی فوت همسر می‌بایست ارائه شود
همچنین مدارک مربوط به اثبات تمکن مالی متقاضی برای مدت اقامت در لهستان نیز مورد نیاز است


ویزای شینگن

انواع ویزای شینگن برای سفر به لهستان

انواع ویزای شینگن برای سفر به لهستان
پس از پذیرفته شدن لهستان به عنوان عضو اتحادیه اروپا از سال 2007 ، امکان درخواست ویزای شینگن لهستان فراهم شده است.
برای سفر به لهستان انواع ویزاهای مختلفی وجود دارد که در موارد خاص ارائه میشود. با توجه به اینکه قصد شما از سفر به لهستان ملاقات با بستگان یا تحصیل و یا کار باشد میتوانید یکی از این انواع ویزای شینگن را درخواست نمایید.


ویزای شینگن

مدارک اخذ ویزای شینگن لهستان

مدارک اخذ ویزای شینگن لهستان برای افراد دارای شرایط خاص
-اگر فرد استخدام یک شرکت است
یک نسخه از تصویر قرارداد استخدام متقاضی
گزارش بانکی مربوط به 6 ماه گذشته
اجازه کارفرما جهت ترک محل خدمت
تاییدیه پرداخت مالیات بر درآمد و یا گواهی اداره مالیات بر درآمد که در فیش حقوق و دستمزد محاسبه شده است

-اگر فرد کار آزاد داشته باشد
یک کپی از مجوز کسب و کار (پروانه کسب)
گزارش بانکی کسب و کار شما مربوط به 6 ماه گذشته
تاییدیه مالیات بر درآمد

-اگرفرد دانش آموز است
مدارک مربوط به ثبت نام
گواهی عدم مخالفت مدرسه یا دانشگاه

-اگر فرد بازنشسته باشد
گزارش اداره بازنشستگی مربوط به 6 ماه گذشته
تذکر : متقاضی میبایستت فرم درخواست ویزای شینگن را امضا نموده و به همراه سایر مدارک اجباری که دربالا دکر شده شخصا به سفارتخانه یا کنسولگری لهستان در کشور خود ارایه دهد


ویزای شینگن

ویزای توریستی شینگن لهستان

ویزای توریستی شینگن لهستان

شرایط گرفتن ویزای توریستی شینگن بواسطه یکی از شهروندان لهستان
دعوتنامه با آدرس و شماره تلفن از طرف یکی از اعضای خانواده و یا حامی مالی که بیانیه بانکی شش ماه گذشته را در بانکهای لهستان داشته باشد
یک نسخه کپی از گذرنامه


ویزای شینگن

ویزای تجاری شینگن لهستان

ویزای تجاری لهستان برای اخذ ویزای شینگن لهستان
دعوتنامه از شرکت لهستانی که شما قصد بازدید از آن را دارید و آدرس دقیق آنها بهمراه تاریخ بازدید شما از آنجا باشد.
یک گواهینامه از کارفرمای خود که بیانگر اجازه کسب و کار شما باشد
اگر روابط تجاری قبلی مابین دو شرکت وجود داشته باشد، مدارکی جهت اثبات این روابط ارائه شود.
بیانه بانکی شش ماه گذشته شرکت مبدا یا مقصد که تمکن مالی جهت پوشش هزینه های مربوط به زمان اقامت را تایید کند.


ویزای شینگن

ویزای پزشکی شینگن لهستان

مدارک لازم جهت اخذ ویزای پزشکی شینگن لهستان
گواهی و گزارش پزشک محلی
گواهی از بیمارستان یا پزشک در لهستان که تایید کننده تاریخ ملاقات و همچنین وضعیت پزشکی شما باشد
تائیدیه پرداخت هزینه های پزشکی


ویزای شینگن

ویزای شینگن لهستان فرهنگی هنری ورزشی

مدارک اخذ ویزای شینگن لهستان برای اهداف فرهنگی ، ورزشی ، هنری وسینما و یا اهداف مذهبی
دعوت نامه از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویدادها یا فعالیت های برنامه ریزی شده در لهستان
مدت اقامت لهستان
نام متقاضیان و همراهان متقاضی جهت اعزام به لهستان
پیش گزارش اهداف و جزییات و برنامه سفر در طول مدت اقامت شینگن


ویزای شینگن

ویزای شینگن لهستان برای نهادهای رسمی

مدارک اخذ ویزای شینگن مدت دار لهستان برای نهادهای رسمی
کپی دعوت نامه رسمی از کشور لهستان
مدارک هویتی متقاضی
هدف یا اهداف سفر ( از قبیل مذاکرات، جلسات ، رویدادهای برنامه ریزی شده قبلی توسط سازمانهای دولتی و یا مشاره بین کارگروه ها)
مدت اقامت در کشورهای شینگن
محل یا محل های اقامت طولانی شینگن


ویزای شینگن

ویزای شینگن علمی پژوهشی لهستان

مدارک اخذ ویزای شینگن لهستان برای اهداف تحصیلی،پژوهشی، آموزشی
یک گواهی ثبت نام از موسسه آموزشی یا پژوهشی در لهستان که امکان حضور در دوره ها را تایید می کند
گواهی مربوط به تکمیل و گذراندن دوره های پیش نیاز اعلام شده
اسناد تایید کننده تمکن مالی دانش پژوه در طول مدت اقامت شینگن


ویزای شینگن

مدارک اخذ ویزای منطقه شینگن لهستان برای همسر یک شهروند لهستان:

مدارک اخذ ویزای منطقه شینگن لهستان برای همسر یک شهروند لهستان:
گواهی شهروندی لهستان (شناسنامه یا کارت کنسولی یا گواهینامه ملی و یا سند ملکیت)
سند ازدواج مورد تایید دولت لهستان
سوابق خانوادگی شهروند لهستان


ویزای شینگن