ویزای توریستی شینگن اسلواکی

شرایط گرفتن ویزای توریستی شینگن بواسطه یکی از شهروندان اسلواکی
دعوتنامه با آدرس و شماره تلفن از طرف یکی از اعضای خانواده و یا حامی مالی که بیانیه بانکی شش ماه گذشته را در بانکهای اسلواکی داشته باشد
یک نسخه کپی از گذرنامه


ویزای شینگن

مدارک اخذ ویزای تجاری شینگن اسلواکی

مدارک اخذ ویزای تجاری شینگن اسلواکی
دعوتنامه از شرکت اسلواکیایی که شما قصد بازدید از آن را دارید و آدرس دقیق آنها بهمراه تاریخ بازدید شما از آنجا باشد.
یک گواهینامه از کارفرمای خود که بیانگر اجازه کسب و کار شما باشد
اگر روابط تجاری قبلی مابین دو شرکت وجود داشته باشد، مدارکی جهت اثبات این روابط ارائه شود.
بیانه بانکی شش ماه گذشته شرکت مبدا یا مقصد که تمکن مالی جهت پوشش هزینه های مربوط به زمان اقامت را تایید کند.


ویزای شینگن

ویزای پزشکی شینگن اسلواکی

مدارک لازم جهت اخذ ویزای پزشکی شینگن اسلواکی
گواهی و گزارش پزشک محلی
گواهی از بیمارستان یا پزشک در اسلواکی که تایید کننده تاریخ ملاقات و همچنین وضعیت پزشکی شما باشد
تائیدیه پرداخت هزینه های پزشکی

 


ویزای شینگن

مدارک اخذ ویزای شینگن اسلواکی برای اهداف فرهنگی ، ورزشی ، هنری وسینما و یا اهداف مذهبی

مدارک اخذ ویزای شینگن اسلواکی برای اهداف فرهنگی ، ورزشی ، هنری وسینما و یا اهداف مذهبی
دعوت نامه از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویدادها یا فعالیت های برنامه ریزی شده در اسلواکی
مدت اقامت اسلواکی
نام متقاضیان و همراهان متقاضی جهت اعزام به اسلواکی
پیش گزارش اهداف و جزییات و برنامه سفر در طول مدت اقامت شینگن


ویزای شینگن

مدارک اخذ ویزای شینگن مدت دار اسلواکی برای نهادهای رسمی

مدارک اخذ ویزای شینگن مدت دار اسلواکی برای نهادهای رسمی
کپی دعوت نامه رسمی از کشور اسلواکی
مدارک هویتی متقاضی
هدف یا اهداف سفر ( از قبیل مذاکرات، جلسات ، رویدادهای برنامه ریزی شده قبلی توسط سازمانهای دولتی و یا مشاره بین کارگروه ها)
مدت اقامت در کشورهای شینگن
محل یا محل های اقامت طولانی شینگن


ویزای شینگن

مدارک اخذ ویزای شینگن اسلواکی برای اهداف تحصیلی،پژوهشی، آموزشی

مدارک اخذ ویزای شینگن اسلواکی برای اهداف تحصیلی،پژوهشی، آموزشی
یک گواهی ثبت نام از موسسه آموزشی یا پژوهشی در اسلواکی که امکان حضور در دوره ها را تایید می کند
گواهی مربوط به تکمیل و گذراندن دوره های پیش نیاز اعلام شده
اسناد تایید کننده تمکن مالی دانش پژوه در طول مدت اقامت شینگن


ویزای شینگن

مدارک اخذ ویزای منطقه شینگن اسلواکی برای همسر یک شهروند اسلواکی

مدارک اخذ ویزای منطقه شینگن اسلواکی برای همسر یک شهروند اسلواکی:
گواهی شهروندی اسلواکی (شناسنامه یا کارت کنسولی یا گواهینامه ملی و یا سند ملکیت)
سند ازدواج مورد تایید دولت اسلواکی
سوابق خانوادگی شهروند اسلواکی


ویزای شینگن

مدارک اخذ ویزای شینگن اسلواکی

مدارک اخذ ویزای شینگن اسلواکی برای افراد دارای شرایط خاص
-اگر فرد استخدام یک شرکت است
یک نسخه از تصویر قرارداد استخدام متقاضی
گزارش بانکی مربوط به 6 ماه گذشته
اجازه کارفرما جهت ترک محل خدمت
تاییدیه پرداخت مالیات بر درآمد و یا گواهی اداره مالیات بر درآمد که در فیش حقوق و دستمزد محاسبه شده است

-اگر فرد کار آزاد داشته باشد
یک کپی از مجوز کسب و کار (پروانه کسب)
گزارش بانکی کسب و کار شما مربوط به 6 ماه گذشته
تاییدیه مالیات بر درآمد

-اگرفرد دانش آموز است
مدارک مربوط به ثبت نام
گواهی عدم مخالفت مدرسه یا دانشگاه

-اگر فرد بازنشسته باشد
گزارش اداره بازنشستگی مربوط به 6 ماه گذشته
تذکر : متقاضی میبایستت فرم درخواست ویزای شینگن را امضا نموده و به همراه سایر مدارک اجباری که دربالا دکر شده شخصا به سفارتخانه یا کنسولگری اسلواکی در کشور خود ارایه دهد


ویزای شینگن

مدارک عمومی برای درخواست اخذ ویزای شینگن اسلواکی

مدارک عمومی برای درخواست اخذ ویزای شینگن اسلواکی
ابتدا فرم درخواست را از سایت دریافت کنید و آن را بطور کامل و صحیح تکمیل نمایید، شما همچنین می‌توانید فرم درخواست اخذ ویزای شینگن اسلواکی را بصورت الکترونیکی تکمیل نموده و سپس یک نسخه از آن چاپ نمایید
دو قطعه عکس با پس زمینه روشن می‌بایست به فرم درخواست الصاق گردد
گذرنامه و نسخه های قبلی ویزای شما که در طول سه ماه گذشته اعتبار داشته اند نیز مورد نیاز است، گذرنامه شما می‌بایست حداقل دو صفحه خالی داشته باشد
توصیه می‌شود قبل از اخذ ویزای شینگن بلیط بازگشت را رزرو نموده و یک کپی از آن را ارائه دهید
مدارک مربوط به محل اقامت در طول مدت سفر در اسلواکی
بیمه نامه معتبر که تا سقف ۳۰۰۰۰ یورو را در اسلواکی و کل محدوده شینگن تحت پوشش قرار دهد
یک نامه که شامل هدف سفر به اسلواکی و برنامه سفر باشد
مدارک مربوط به وضعیت مدنی از قبیل گواهی ازدواج و گواهی تولد فرزندان و گواهی فوت همسر می‌بایست ارائه شود
همچنین مدارک مربوط به اثبات تمکن مالی متقاضی برای مدت اقامت در اسلواکی نیز مورد نیاز است


ویزای شینگن

انواع ویزای شینگن برای سفر به اسلواکی

انواع ویزای شینگن برای سفر به اسلواکی
پس از پذیرفته شدن اسلواکی به عنوان عضو اتحادیه اروپا از سال 2007 ، امکان درخواست ویزای شینگن اسلواکی فراهم شده است.
برای سفر به اسلواکی انواع ویزاهای مختلفی وجود دارد که در موارد خاص ارائه میشود. با توجه به اینکه قصد شما از سفر به اسلواکی ملاقات با بستگان یا تحصیل و یا کار باشد میتوانید یکی از این انواع ویزای شینگن را درخواست نمایید.


ویزای شینگن