مدارک اخذ ویزای منطقه شینگن اسلونی برای همسر یک شهروند اسلونی

مدارک اخذ ویزای منطقه شینگن اسلونی برای همسر یک شهروند اسلونی
گواهی شهروندی اسلونی (شناسنامه یا کارت کنسولی یا گواهینامه ملی و یا سند ملکیت)
سند ازدواج مورد تایید دولت اسلونی
سوابق خانوادگی شهروند اسلونی


ویزای شینگن

مدارک اخذ ویزای شینگن اسلونی برای اهداف تحصیلی،پژوهشی، آموزشی

مدارک اخذ ویزای شینگن اسلونی برای اهداف تحصیلی،پژوهشی، آموزشی
یک گواهی ثبت نام از موسسه آموزشی یا پژوهشی در اسلونی که امکان حضور در دوره ها را تایید می کند
گواهی مربوط به تکمیل و گذراندن دوره های پیش نیاز اعلام شده
اسناد تایید کننده تمکن مالی دانش پژوه در طول مدت اقامت شینگن


ویزای شینگن

مدارک اخذ ویزای شینگن مدت دار اسلونی برای نهادهای رسمی

مدارک اخذ ویزای شینگن مدت دار اسلونی برای نهادهای رسمی
کپی دعوت نامه رسمی از کشور اسلونی
مدارک هویتی متقاضی
هدف یا اهداف سفر ( از قبیل مذاکرات، جلسات ، رویدادهای برنامه ریزی شده قبلی توسط سازمانهای دولتی و یا مشاره بین کارگروه ها)
مدت اقامت در کشورهای شینگن
محل یا محل های اقامت طولانی شینگن


ویزای شینگن

مدارک اخذ ویزای شینگن اسلونی برای اهداف فرهنگی ، ورزشی ، هنری وسینما و یا اهداف مذهبی

مدارک اخذ ویزای شینگن اسلونی برای اهداف فرهنگی ، ورزشی ، هنری وسینما و یا اهداف مذهبی
دعوت نامه از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویدادها یا فعالیت های برنامه ریزی شده در اسلونی
مدت اقامت اسلونی
نام متقاضیان و همراهان متقاضی جهت اعزام به اسلونی
پیش گزارش اهداف و جزییات و برنامه سفر در طول مدت اقامت شینگن


ویزای شینگن

ویزای تجاری شینگن اسلونی

مدارک اخذ ویزای تجاری شینگن اسلونی
دعوتنامه از شرکت اسلونیایی که شما قصد بازدید از آن را دارید و آدرس دقیق آنها بهمراه تاریخ بازدید شما از آنجا باشد.
یک گواهینامه از کارفرمای خود که بیانگر اجازه کسب و کار شما باشد
اگر روابط تجاری قبلی مابین دو شرکت وجود داشته باشد، مدارکی جهت اثبات این روابط ارائه شود.
بیانه بانکی شش ماه گذشته شرکت مبدا یا مقصد که تمکن مالی جهت پوشش هزینه های مربوط به زمان اقامت را تایید کند.


ویزای شینگن

ویزای توریستی شینگن اسلونی

ویزای توریستی شینگن اسلونی

شرایط گرفتن ویزای توریستی شینگن بواسطه یکی از شهروندان اسلونی
دعوتنامه با آدرس و شماره تلفن از طرف یکی از اعضای خانواده و یا حامی مالی که بیانیه بانکی شش ماه گذشته را در بانکهای اسلونی داشته باشد
یک نسخه کپی از گذرنامه


ویزای شینگن

ویزای شینگن اسلونی مدارک

مدارک اخذ ویزای شینگن اسلونی برای افراد دارای شرایط خاص
-اگر فرد استخدام یک شرکت است
یک نسخه از تصویر قرارداد استخدام متقاضی
گزارش بانکی مربوط به 6 ماه گذشته
اجازه کارفرما جهت ترک محل خدمت
تاییدیه پرداخت مالیات بر درآمد و یا گواهی اداره مالیات بر درآمد که در فیش حقوق و دستمزد محاسبه شده است

-اگر فرد کار آزاد داشته باشد
یک کپی از مجوز کسب و کار (پروانه کسب)
گزارش بانکی کسب و کار شما مربوط به 6 ماه گذشته
تاییدیه مالیات بر درآمد

-اگرفرد دانش آموز است
مدارک مربوط به ثبت نام
گواهی عدم مخالفت مدرسه یا دانشگاه

-اگر فرد بازنشسته باشد
گزارش اداره بازنشستگی مربوط به 6 ماه گذشته
تذکر : متقاضی میبایستت فرم درخواست ویزای شینگن را امضا نموده و به همراه سایر مدارک اجباری که دربالا دکر شده شخصا به سفارتخانه یا کنسولگری اسلونی در کشور خود ارایه دهد


ویزای شینگن

مدارک عمومی برای درخواست اخذ ویزای شینگن اسلونی

مدارک عمومی برای درخواست اخذ ویزای شینگن اسلونی
ابتدا فرم درخواست را از سایت دریافت کنید و آن را بطور کامل و صحیح تکمیل نمایید، شما همچنین می‌توانید فرم درخواست اخذ ویزای شینگن اسلونی را بصورت الکترونیکی تکمیل نموده و سپس یک نسخه از آن چاپ نمایید
دو قطعه عکس با پس زمینه روشن می‌بایست به فرم درخواست الصاق گردد
گذرنامه و نسخه های قبلی ویزای شما که در طول سه ماه گذشته اعتبار داشته اند نیز مورد نیاز است، گذرنامه شما می‌بایست حداقل دو صفحه خالی داشته باشد
توصیه می‌شود قبل از اخذ ویزای شینگن بلیط بازگشت را رزرو نموده و یک کپی از آن را ارائه دهید
مدارک مربوط به محل اقامت در طول مدت سفر در اسلونی
بیمه نامه معتبر که تا سقف ۳۰۰۰۰ یورو را در اسلونی و کل محدوده شینگن تحت پوشش قرار دهد
یک نامه که شامل هدف سفر به اسلونی و برنامه سفر باشد
مدارک مربوط به وضعیت مدنی از قبیل گواهی ازدواج و گواهی تولد فرزندان و گواهی فوت همسر می‌بایست ارائه شود
همچنین مدارک مربوط به اثبات تمکن مالی متقاضی برای مدت اقامت در اسلونی نیز مورد نیاز است


ویزای شینگن

انواع ویزای شینگن برای سفر به اسلونی

انواع ویزای شینگن برای سفر به اسلونی
پس از پذیرفته شدن اسلونی به عنوان عضو اتحادیه اروپا از سال 2007 ، امکان درخواست ویزای شینگن اسلونی فراهم شده است.
برای سفر به اسلونی انواع ویزاهای مختلفی وجود دارد که در موارد خاص ارائه میشود. با توجه به اینکه قصد شما از سفر به اسلونی ملاقات با بستگان یا تحصیل و یا کار باشد میتوانید یکی از این انواع ویزای شینگن را درخواست نمایید.


ویزای شینگن