ویزای پزشکی شینگن جمهوری چک

مدارک لازم جهت اخذ ویزای پزشکی شینگن جمهوری چک
گواهی و گزارش پزشک محلی
گواهی از بیمارستان یا پزشک در جمهوری چک که تایید کننده تاریخ ملاقات و همچنین وضعیت پزشکی شما باشد
تائیدیه پرداخت هزینه های پزشکی


ویزای شینگن

ویزای شینگن تجاری جمهوری چک

ویزای تجاری جمهوری چک برای اخذ ویزای شینگن جمهوری چک
دعوتنامه از شرکت جمهوری چکی که شما قصد بازدید از آن را دارید و آدرس دقیق آنها بهمراه تاریخ بازدید شما از آنجا باشد.
یک گواهینامه از کارفرمای خود که بیانگر اجازه کسب و کار شما باشد
اگر روابط تجاری قبلی مابین دو شرکت وجود داشته باشد، مدارکی جهت اثبات این روابط ارائه شود.
بیانه بانکی شش ماه گذشته شرکت مبدا یا مقصد که تمکن مالی جهت پوشش هزینه های مربوط به زمان اقامت را تایید کند.


ویزای شینگن

ویزای توریستی جمهوری چک

لیست مدارک اضافی مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن جمهوری چک
ویزای توریستی شینگن جمهوری چک

شرایط گرفتن ویزای توریستی شینگن بواسطه یکی از شهروندان جمهوری چک
دعوتنامه با آدرس و شماره تلفن از طرف یکی از اعضای خانواده و یا حامی مالی که بیانیه بانکی شش ماه گذشته را در بانکهای جمهوری چک داشته باشد
یک نسخه کپی از گذرنامه


ویزای شینگن

مدارک اخذ ویزای شینگن جمهوری چک

مدارک اخذ ویزای شینگن جمهوری چک برای افراد دارای شرایط خاص
-اگر فرد استخدام یک شرکت است
یک نسخه از تصویر قرارداد استخدام متقاضی
گزارش بانکی مربوط به 6 ماه گذشته
اجازه کارفرما جهت ترک محل خدمت
تاییدیه پرداخت مالیات بر درآمد و یا گواهی اداره مالیات بر درآمد که در فیش حقوق و دستمزد محاسبه شده است

-اگر فرد کار آزاد داشته باشد
یک کپی از مجوز کسب و کار (پروانه کسب)
گزارش بانکی کسب و کار شما مربوط به 6 ماه گذشته
تاییدیه مالیات بر درآمد

-اگرفرد دانش آموز است
مدارک مربوط به ثبت نام
گواهی عدم مخالفت مدرسه یا دانشگاه

-اگر فرد بازنشسته باشد
گزارش اداره بازنشستگی مربوط به 6 ماه گذشته
تذکر : متقاضی میبایستت فرم درخواست ویزای شینگن را امضا نموده و به همراه سایر مدارک اجباری که دربالا دکر شده شخصا به سفارتخانه یا کنسولگری جمهوری چک در کشور خود ارایه دهد

 


ویزای شینگن

مدارک ویزای شینگن جمهوری چک

مدارک عمومی برای درخواست اخذ ویزای شینگن جمهوری چک
ابتدا فرم درخواست را از سایت دریافت کنید و آن را بطور کامل و صحیح تکمیل نمایید، شما همچنین می‌توانید فرم درخواست اخذ ویزای شینگن جمهوری چک را بصورت الکترونیکی تکمیل نموده و سپس یک نسخه از آن چاپ نمایید
دو قطعه عکس با پس زمینه روشن می‌بایست به فرم درخواست الصاق گردد
گذرنامه و نسخه های قبلی ویزای شما که در طول سه ماه گذشته اعتبار داشته اند نیز مورد نیاز است، گذرنامه شما می‌بایست حداقل دو صفحه خالی داشته باشد
توصیه می‌شود قبل از اخذ ویزای شینگن بلیط بازگشت را رزرو نموده و یک کپی از آن را ارائه دهید
مدارک مربوط به محل اقامت در طول مدت سفر در جمهوری چک
بیمه نامه معتبر که تا سقف ۳۰۰۰۰ یورو را در جمهوری چک و کل منطقه شینگن تحت پوشش قرار دهد
یک نامه که شامل هدف سفر به جمهوری چک و برنامه سفر باشد
مدارک مربوط به وضعیت مدنی از قبیل گواهی ازدواج و گواهی تولد فرزندان و گواهی فوت همسر می‌بایست ارائه شود
همچنین مدارک مربوط به اثبات تمکن مالی متقاضی برای مدت اقامت در جمهوری چک نیز مورد نیاز است

ویزای شینگن

 

انواع ویزای شینگن جمهوری چک

انواع ویزای شینگن برای سفر به جمهوری چک
پس از پذیرفته شدن جمهوری چک به عنوان عضو اتحادیه اروپا از سال 2007 ، امکان درخواست شینگن از جمهوری چک فراهم شده است.
با توجه به اینکه هدف شما از سفر به جمهوری چک چیست ، انواع ویزاهای مختلفی وجود دارد که در موارد خاص ارائه میشود. اینکه آیا شما قصد سفر برای ملاقات، یا تحصیل و یا کار را دارید میتوانید یکی از این انواع ویزای شنگن را درخواست کنید.

ویزای شینگن

 

ویزای شینگن بلژیک ازداوج

مدارک اخذ ویزای بلند مدت شینگن بلژیکی برای همسر یک شهروند بلژیکی:
گواهی شهروندی بلژیک (پشناسنامه یا کارت کنسولی یا گواهینامه ملی و یا سند ملکیت)
سند ازدواج مورد تایید دولت بلژیک
سوابق خانوادگی شهروند بلژیکی

ویزای شینگن

 

ویزای تحصیلی شینگن بلژیک

مدارک اخذ ویزای شینگن بلژیک برای اهداف تحصیلی، آموزشی، تحقیقی
یک گواهی ثبت نام از موسسه آموزشی یا تحقیقاتی در بلژیک که امکان حضور در دوره ها را تایید می کند
گواهی مربوط به تکمیل و گذراندن دوره های پیش نیاز اعلام شده
اسناد تایید کننده تمکن مالی دانش پژوه

ویزای شینگن

 

ویزای شینگن فوری بلژیک برای نهادهای رسمی

مدارک اخذ ویزای شینگن فوری بلژیک برای نهادهای رسمی
کپی دعوت نامه رسمی از کشور بلژیک
مدارک هویتی متقاضی
هدف یا اهداف سفر ( از قبیل مذاکرات، جلسات ، رویدادهای برنامه ریزی شده قبلی توسط سازمانهای دولتی و یا مشاره بین کارگروه ها)
مدت اقامت در منطقه شینگن
محل یا محل های اقامت در محدوده شینگن

ویزای شینگن

 

ویزای شینگن پزشکی بلژیک

مدارک اخذ ویزای شینگن بلژیک برای اهداف پزشکی
یک گزارش پزشکی محلی از وضعیت بیمار
گواهی پزشکی از بیمارستان و یا یک پزشک مورد تایید از بلژیک به همراه تاریخ برنامه ریزی شده جهت بستری و همچنین گزارش تایید شده وضعیت پزشکی شما از مراجع ذیصلاح پزشکی بلژیک
مدارک مربوط به پرداخت هزینه های پزشکی بیمار

ویزای شینگن